Facebook

Beoordelingen van 4 Mori Assen

Recente recensies van 4 Mori Assen

4 sterren na 543 reviews

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwachte bezorgtijd was 18.20, ivm drukte bezorging om 18.40. Maar de pizza’s waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was lauw bij het ontvangen omdat uw bezorger niet keek naar het adres ( Dr. Nassaulaan) maar naar het Nassaucollege afdeling Penta ging.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd en de kost was zwart

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer!!!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten te laat geleverd en flink afgekoeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd 20 minuten later bezorgt als was op gegeven.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons vaste adres voor Italiaans eten. Pizza's, pasta, carne of pesce, alles gemaakt met zorg en aandacht voor kwaliteit. Snel geleverd, alles goed warm, door zeer vriendelijke bezorger. Dikke 10

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s niet gesneden zoals gevraagd Geen Btw bon mee geleverd zoals gevraagd Bestelling 15 min later geleverd als gevraagd

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen extra saus pollo con chili geleverd, wel duidelijk opgegeven!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel altijd bij 4 mori omdat het de lekkerste pizza brengt warm goed op tijd heel tevreden

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

redelijk op tijd goeie warme pizza en lekker

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit gerecht was prima; de tagliatelle waren lekker, maar bij 'n volgende keer zou ik toch spaghetti nemen. Pizzabroodjes waren warm en boterzacht.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd werd alleen erg snel koud voor de rest een lekkere snelle levering

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2pizza's en 2verschillende scaloppa's besteld......was goed warm en zeer smaakvol!!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lezen de beschrijvingen niet. Pizzas waren wit en geen saus erbij

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit pizza's prima en goed warm. Bezorging bijna half uur te laat ondanks zeer tijdige bestelling. 20 pizza's besteld helaas 19 ontvangen en 1 vergeten. Is wel nog nagebracht. Vooraf afgesproken dat ze gesneden zouden worden geleverd. Helaas niet gelukt, wel een mesje bijgeleverd om zelf te snijden. Kortom matig.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim half uur te laat, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwamen voor de bezorgtijd aan. TOP! Bij controle blikje fris bleek dit niet de goede te zijn helaas. MIjn pizza was kwa smaak prima maar de bodem heb ik wel beter gehad bij hun, was nu slof en geen smaak eraan, zonde. De vegetarische pasta van mijn vrouw was te droog, minder saus dan voorheen waardoor het ook niet goed los kwam van het bakje. Zeker meer moeite doen om kwaliteit goed te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Maar kotingscode van 16 oktober werkt niet. De bezorgen zou het navragen maar krijg geen antwoord helaas

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur na de verwachte bezorgtijd maar eens gebeld. Bleek een pizza te zijn verbrand kan gebeuren maar beetje jammer dat er dan niet via mail of telefoon contact word opgenomen. Pizza's werden uiteindelijk bezorgt redelijk afgekoeld het blikje drinken zat er ook niet bij. Het is niet de gang van zaken die we gewend waren. Weten niet of we überhaupt hier weer gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te zoute kippen vleugeltjes en aangebrand. Ook was de pizza niet zoals ik deze had besteld. Ik had aangegeven wat ik er niet op wilde en dat zat er toch op.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Al jaren trouwe klant maar vandaag was de bestelling beneden de maat. Mijn vrouw en ik hebben beide last gekregen van de pizza. Mijn vrouw kreeg krampen en ik krampen en misselijk. Hopelijk was dit eenmalig maar wilde het toch even melden.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 pizza carbonara speciale en 1 pizza capone besteld. Waren beiden heerlijk. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding pizza’s naar verwachting.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, goed heet eten, super lekker! Bestel vaak hetzelfde en altijd even goed

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zoals altijd

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, eten kwam goed warm en vers aan! Super. Heel klein verbeterpunt; de gorgonzola en Funghi saus mag iets pittiger, verder TOP!!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekkere pizza's

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 17:15 uur. De bezorging kwam om 18:45, een wachttijd van 1,5 uur. Maar dan heb je ook wel overheerlijke En goed belegde pizza’s.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd :)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste scaloppa van Assen en zo fijn dat die wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwartier vroeger geleverd dan besteld .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere pizza’s. Helemaal goed.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging als altijd goed en op ongeveer aangegeven tijd. Helaas was de pizza Funghi wel met de extra ingrediënten uitgerust, maar zaten er geen champignons op. Missertje.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld, afhaaltijd aangegeven en de pizza's stonden precies op tijd op me te wachten. Perfect!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer prima! Helaas zijn de toetjes (actie op woensdag) voor de 2e keer vergeten mee te nemen. Mijn advies: Als je acties hebt, zie er dan ook op toe dat deze daadwerkelijk worden uitgevoerd en mocht dit problemen opleveren, om wat voor reden dan ook, zie er dan vanaf en vermeld dit dan ook op je website. Dit bespaar veel ergenis, want wij zijn gek op toetjes 😇

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfectie❤️

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza! Wat goed is heeft tijd nodig.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel. Kwaliteit erg goed. Goed belegde pizza's en pasta. Klein minpuntje. De pannacotta toetje was erg weinig voor € 3,50. En de tiramisu had teveel creme bovenop,was erg oveeheersend,zo bleef er weinig over van de tiramisu. Aardige bezorger. Zal hier zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de kwaliteit van bestelde pasta uitsteken. Tevens was de snelheid van levering prima, sneller dan aangegeven tijd. Enige minpuntje was dat, hoewel op de bon vermeld, er geen macaroni was geleverd, maar spaghetti (wel juiste ingrediënten) Verder niets dan lof voor de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en leuke bezorgers, zoals altijd.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas half uur te laat met bezorgen. Was superlekker en vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta’s tonijn, garnalen en kip gehad. Alle drie prima op temperatuur en smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de bestelling geplaatst om 18.23, volgens de app die we kregen zou er om circa 19.15 bezorgd gaan worden. Uiteindelijk is de pizza pas bezorgd om 20.15. Dus bijna 2 uur gewacht op een pizza die ook nog koud was. Voor de prijs van deze pizza €17,75 hadden we toch wel meer service verwacht.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verrast, goed belegde pizza's en binnen de aangegeven tijd bezorgd. Daarnaast nog desert en blikje fris bijgekregen. Ik ga zeker vaker bestellen

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzas, vooral de vegetarische met Veela groenten. Lekkere crust en veel vulling. Fan we were done!!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was fantastisch lekker. Bezorging een half uur later als aangegeven ( ben inmiddels 18 jaar vaste klant dus weet dat en hou er wel rekening mee). Kreeg een blikje cola ipv van Fanta.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wereldse pizza calzone

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd op zaterdag werd aangegeven, 1 uur. Na 1 uur en een kwartier maar eens gebeld. Ik kreeg een helderziende aan de telefoon, hij kon zien dat de pizza's net uit de oven kwamen. 1 met extra kappertjes en zonder pepers en 1 sirena. ze zouden binnen 10 minuten worden bezorgd. De daadwerkelijke bezorgtijd was 1 uur en 50 minuten na bestelling. Kwaliteit van de pizza, taaie korst, smakelijke vulling(hoezo net uit de oven). 4 Mori leer je mensen logische verklaringen te geven en geen onzin verhalen op te hangen.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is nu de tweede keer dat het gratis drankje niet geleverd wordt .Maak er dan geen reclame mee

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza zoals alleen de Italianen hem kunnen maken.👍

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super en heerlijk

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Ruim half uur later dan aangegeven - 1 verkeerde pizza - Geen salade geleverd - Weinig aardappels, nagenoeg geen groente - Blikje fris niet geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

itt tot een vorige bestelling waren we nu niet tevreden: de pizza was niet warm.Daarnaast was het deeg van de bodem erg taai/niet knapperig als of deze was opgewarmd. Jammer,helemaal gezien de vorige ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden scaloppa a gorgonzola besteld, dit zou er om 19.25 uur zijn, om 19.05 werden we gebeld dat er geen varkenshaas meer was of kipfilet ook goed was. Hiermee ingestemd. Het eten werd pas om 19.50 uur bezorgd. De saus was erg zout, je proefde dan ook voornamelijk zout. Verder was het eten wel ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen gratis cola en dessert zoals op de site stond beschreven. De pizza smaakte wel top :)

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is prima maar dit is al de zoveelste besteling gister kreeg ik geen knofelook saus en sinas besteld en kreeg cola heel vaak geen blikje en heel vaak saus vergeten

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker !

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza en alles stond keurig op tijd klaar!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Echte Italiaanse Pizza , prima service !

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect.👍

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste van Assen

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, vol op smaak en heet op tafel.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beleg van de pizza smaakte heel lekker, maar de bodem was zacht, nat en lastig te snijden. Was ook niet heel warm meer (terwijl het buiten bijna 40 graden was)

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten heel erg lang wachten op ojze

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en calzone, helaas word het beloofde blikje fris vaak "vergeten" en de laatste keer kreeg ik een verkeerde calzone, werd na bezorgd na bellen maar niet zonder een opmerking dat het druk is en nu iedereen zijn bestelling later zou krijgen. vond ik niet netjes/niet mijn fout. houd er toch een nare smaak aan over, voorlopig maar even geen pizza's voor ons.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht!! 3 pizza’s besteld om 18::00 verwachte 19:05, 19:15 nog geen pizza’s dus maar opgebeld wordt mij verteld dat vanwege de drukte pizza’s net de oven ingaan dus kan nog 15 tot 20 min. Duren. 19:50 wordt ik opgebeld excuses gemaakt dat vanwege de drukte het zolang duurt maar dat de pizza’s nu net de oven ingaan!!! Dus uiteindelijk 20:25 3 pizza’s gekregen.die ook nog slap en nat waren en aan de doos bleven plakken!! Dus dit was 1x en nooit weer 4mori!!!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb besteld via de website omdat de telefoon niet werd opgenomen. Het bestelproces werkt niet goed. Op maandag gratis desserts maar komt wel op de digitale kassabon. Verwarrend. Ook gratis drankje stond er. Maar dat is 1 per bestelling ipv 1 per persoon. Laat dan maar weg vind ik. Heb een verhaaltje geschreven in het opmerkingenveld. Kreeg uitleg van de bezorger en heb wel alleen het eten afgerekend. Het eten (3 verschillende pasta's) was heerlijk. Ik had brood met knoflookboter besteld. Brood zat erbij, knoflookboter niet helaas. Ik had een bezorgtijd (19.00) gekozen en het werd keurig op tijd bezorgd. Prima, paar verbeterpuntjes denk ik...

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, aardig personeel. Pizza overheerlijk, alleen vind ik het zelf heerlijk als de rand van de pizza bedekt is met een laagje kaas. Dit zie je vaak als je uit eten gaat bij een pizzaria.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, heerlijke pizza's met daarbij een gratis toetje en drankje. Top!!!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

17:30 pizza besteld, 18:00 werd ik gebeld met de mededeling: u weet dat we daar niet bezorgen vanwege de TT kermis. Ik heb gezegd nee dit weet ik niet, dit stond ook nergens aangegeven namelijk. Toen werd er voorgesteld om beneden bij de rotonde de pizza af te geven, daar ben ik mee akkoord gegaan. Er wordt mij beloofd dat de bezorger belt als hij onderweg is. Om 19:00 heb ik nog steeds geen telefoontje gehad. Terwijl ik een mail had dat de bestelling er rond 18:25 zou zijn, maar aangezien ik gebeld was om 18:00 ging ik er van uit dat het wel wat later kon worden. Dan bel ik zelf maar, keiharde muziek op de achtergrond waardoor ik er nauwelijks wat van versta. Degene die mij aan de telefoon heeft is wel vriendelijk en blijft netjes. Op de achtergrond hoor ik iemand anders erdoor heen zeggen dat ze mij hebben gebeld maar dat er niemand op nam, terwijl ik toch echt iemand heb gesproken en een afspraak heb gemaakt. Er wordt voorgesteld om de pizza alsnog te maken en binnen 20 minuten te b

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorgd binnen de beloofde tijd. Vriendelijke bezorger En ook mooie nette portie Dat ga ik zeker nog eens dóen

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en bezorging vaak sneller dan gepland!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de pizza besteld zonder 2 ingredienten, deze zaten er helaas wel op. Dus eerst de pizza moeten ontleden. Beetje jammer maar desondanks wel lekker. Bezorging was prima!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd bezorgd, wat wil je nog meer..

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd de lekkerste pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten.!!!! Lekker op tijd en heerlijke pizza’s.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goede pizza

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten later dan afgesproken. vette pizza, wel lekker van smaak. Korst zeer taai, niet krokant. Pasta heerlijk van smaak, alleen niet meer warm. Te lang onderweg geweest?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten en geleverd op de beloofde tijd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke scaloppa, top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza, nergens zo lekker als bij 4 Mori!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goeie service!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, pizza was super heet en vers. Gaan we zeker weer doen!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top. Op tijd

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer is de bezorger het gratis fanta blikje vergeten mee te nemen. Voor rest het eten is altijd super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfectie

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren goed en lekker warm. En op de aangegeven tijd geleverd.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim binnen de vewachte bezorgtijd en het eten was lekker warm. Al met al een DIKKE 10

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ander eten dan dat wat besteld was, dat kan gebeuren. Wat wel belangrijk is dat het eten niet warm was en ontzettend zout. Geen aanbeveling. Bestel mijn eten wel elders in het vervolg.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm. Broodjes waren vergeten dus werden nageleverd. Al met al steeds vaker ontevreden over 4mori

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals altijd prima, jammer dat de heren de bestelling hadden gemist zodat de pizza's niet klaar waren toen ik ze zou afhalen. Alles werd echter à la minute opgelost.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij opmerkingen gevraagd om het voor te snijden, maar dat was weer niet gedaan

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren prima ! 👍

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! tot de volgende keer

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg hard. Beetje taai alsof die al heel lang ergens had gelegen. Kaas was niet lekker smeuïg maar krokant. Vond het niet lekker, daarom niet opgegeten , jammer.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd en weer heerlijk zoals altijd

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op de pizza's, een uur later als de bezorgtijd die was vermeld. 1 pizzadoos was helemaal doorweekt, waardoor de pizza niet meer goed was, kleffe hap. Dit was de laatste keer bij 4mori.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s kwamen iets later dan gedacht. Het gratis blikje fris wordt vaak vergeten!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd. Pizza's heerlijk.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht, hele avond niet bereikbaar. Geen drinken gehad, geen rauwkost en geen kruidenboter bij onze bestelling. Totaal niet compleet en dan ook nog eens niet te bereiken

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige Pizza's

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd kwartier na gemelde tijd geleverd . Was niet echt warm meer. En de gratis cola is niet geleverd.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza's waar ook de kinderen dol op zijn.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza . Alleen 20 minuten eerder dan verwacht geleverd

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren goed bereid, al miste de pasta wel een beetje ''oempf'' en had deze iets meer gevuld gemogen. Tiramisu was ''precies goed'' en werd hier hartelijk ontvangen! Wel viel op dat de plattere verpakkingen de gerechten korter warm houden dan de hogere versie.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een carbonara besteld met ananas. De ananas ontbrak volledig. Da's jammer. de Pizza's waren wel lekker

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Pasta carbonara viel goed in de smaak!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en weer vertrouwd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om de pizza gesneden aan te leveren. Helaas is dat de laatste 2 keer niet gebeurd. Verder smaakt ie prima ;-)

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en keurig op tijd klaar. Kwaliteit net als altijd dikke prima!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en heel fijn dat wij i.v.m. allergieën eigen toppings kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Online bestelling en betaling verliep makkelijk.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, snelle bezorging!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en warme pizza. Snel geleverd voor de afgesproken tijd. Een vriendelijk en een nette bezorger.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s voor een nette prijs. Keurig rond de gewenste tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was droog , de kaas was hard, korst heel hard. Vroeg of de pizza gesneden kon worden , niet gedaan. En geen saus bij de pizza waar ik wel om vroeg. Is nu al de derde keer zo.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service en even belangrijk, heerlijke pizza's! De medewerkers zijn attent en de bestelling wordt op tijd en warm afgeleverd. Aanrader!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's, erg goed gevuld. Ik kreeg ook een nagerecht en frisdrank gratis erbij. Vlotte afhandeling bestelling. Aanrader.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekkere pizza's! En die Tiramisuuus…. heerlijk!!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet goed ,deze keer. Het was en proefde alsof het al eerder opgewarmd was geweest. En alles was ook bruiner/harder dan normaal. Hier nooit problemen mee gehad ,voorheen.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vleesgerechten gehad. Goed gaar en goed van smaak. Bezorging was stuk sneller dan verwacht. Bezorger was ook vriendelijk.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat de bestelling er was. Bodem van de pizza was niet krokant, nat zelfs.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en heerlijke pizza's

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goedgevulde, warme pizza!! Mooi op afgesproken tijd geleverd! Fijn dat ze rekening houden met eventuele wensen, mis wel nog steeds een vlees pizza. Lekkerste pizza's van Assen!!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! 3 x pizza, 3 toetjes erbij, aanrader natuurlijk.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering , Pizza was super warm en heel erg lekker .

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en precies op tijd... Super..

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was voor 18u geplaatst en om 18u stipt ging de bel: perfecte timing! Pizza’s waren heerlijk.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Hel goed en hel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging . Goed heet geleverd .

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, zeer lekkere Pizza.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zag er goed uit aan de bovenkant . De bodem was zwart geblakerd hele stukken weg moeten snijden , dat kwam de smaak niet ten goede. Dat was erg jammer. Heb er een foto van genomen. Dank u

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was zeer goed, de piza’s waren goed belegd. Helaas zwarte aangebrande randen rond de 4 normale pizza’s (de dubbelgeslagen was goed). Bezorging zeer slecht. Bestelling via internet gedaan om 18.00 uur, zelf aangegeven dat om 19.00 uur bezorgd kon worden, werd netjes per mail bevestigd. Om 19.00 uur helaas nog geen pizza’s. Na 2x bellen uiteindelijk om 19.30 uur bestelling ontvangen. 1e keer besteld bij 4mori maar twijfel of ik ze een 2e kans geef. Jammer...

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, superlekker!!! Dank!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te zout heel jammer de helft weg gegooid.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza's , salades en pasta. bezorging was ook precies op tijd.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Pizza's waren zoals we gewend, goed belehd en goed heet bij aflevering. Keurig op afgesproken tijd afgeleverd.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en snel geleverd. Top!!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super super !

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?????

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op 1 pizza waren de groenten wat zwart gebrand door de oven dat was jammer was de smaak iets door beinvloed

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima pizza's! Voor ons de enige pizzeria voor onze pizza's.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel eens echt tegen vorige keer was het geweldig . Keer daarvoor niet zo en deze keer echt niet lekker pizza was niet helemaal gaar en de smaak was duidelijk anders er zit geen constante kwaliteit meer in zoals vroeger beetje jammer.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komen al jaren bij jullie en altijd goed en lekker?????

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Bezorging op tijd. Perfect.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en mooi op tijd bezorgd.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was echt snel, 20 min voor aangegeven tijd. Pizza's waren wat te zacht naar onze smaak, de ui was ook nog echt rauw. Te kort gebakken misschien? Jammer, zijn we niet gewend van 4mori.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter een topservice. Vandaag echt slecht, pizza’s 45 minuten later bezorgd dan door hen zelf aangegeven tijdstip, zonder enig bericht. Vervolgens de pizza dozen geopend met als gevolg dat de pizza’s de doos uit kwamen drijven van de vet. Slechte zaak vandaag.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een bericht dat de bestelling zou worden bezorgd om 18.10 uur, en daarna twee telefoontjes waar de bestelling blijft kregen we als antwoord: Het is zo druk. Waarom dan de eerste melding van 18.10. Je moet dan of de bestelling hebben vergeten of de planning klopt helemaal niet. Bij de bezorging tenslotte om 20.15 uur kwam er wel een toetje en fles wijn, maar om meer dan 2 uur te moeten wachten is een slechte zaak.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren niet meer goed warm. Dat vonden we erg jammer want de pizza was niet meer zo krokant. De voroge keren waren we nl erg tevreen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Lekkere pizzas!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijke pizza

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!!!!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza had taaie en was smaakloos hierdoor.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter zijn de levering en de kwaliteit allebei prima, maar gisteravond helaas niet. De pizza was niet eens lauw meer te noemen....ik begrijp dat een pizza tijdens de bezorging natuurlijk iets afkoelt, maar zo was ie gewoon NIET te eten....beetje jammer....

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten van pizza en dessert. Bezorging was zelfs ruim binnen de verwachte bezorgtijd.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen extra patat gekregen maar wel besteld

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 van de pizzabodems waren niet gaar. Waren taai en echt niet te eten. Dit in tegenstelling tot eerdere ervaringen helaas .

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude en taaie pizza. Hoog aan de prijs dus zou je iets mogen verwachten. Helaas geen doorkomen aan. Taaie korst. Koude gesmolten kass

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger heeft ongeveer 45 min langs ons huis "geracet". Denk dat hij dat dacht dat hij mee deed aan een wedstrijd van de formule 1. Bezorger had moeite om ons huis te vinden, wanneer ik zag dat hij er weer aan kwam racen was er geen tijd om hem tegen te houden want dan was hij al weer 2342 km verder op met de snelheid die hij reed. Uiteindelijk heeft de bezorger met veel moeite ons huis gevonden, pizza koud.. Gaat de bezorger ons de schuld geven dat hij te laat was en was hij niet echt bepaald vriendelijk. Zeer ontevreden over dit bedrijf. Ik bestel voortaan bij ander bedrijf.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit. Als we pizza bestellen, bestellen we hier. Wat ons betreft beste van Assen.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leeker

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de site aangeven wat je wilt en de bezorging was sneller als aangegeven! Eten smaakte heerlijk, volgende keer bestellen we weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zelf was prima, op een vrij plastic ei na. De bodem was goed, niet heel nat en de saus smaakte heerlijk! Helaas werd de pizza bijna een half uur te laat, grotendeels afgekoeld bezorgd. Even in de oven oppiepen was geen overbodige luxe na twee puntjes lauwe pizza te hebben gegeten. 4mori was voor mij deze keer geen geweldige ervaring maar ik denk dat het beter kan!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De best pizza in town. Ik rij graag even van Smilde naar Assen om de heerlijkste pizza en scalopa te halen. Online besteld en precies optijd klaar. SUPER.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Afhalen gaat beter als bezorgen, bestelling was op tijd klaar en warm op ons bord. Smaak prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees smaakte goed. Had iets meer van het menu verwacht en het blikje cola was overdatum (30.09.2018)

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goedgevulde, warme pizza. Mooi op tijd bezorgt en ook fijn dat ze letten op de toelichtingen/opmerkingen. Aanrader!!!

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voer??

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, duidelijkheid door mail met bezorgtijd. En het allerbelangrijkste, een lekkere pizza en toetje!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en snelle bezorging, gewoon doen

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en lekkere toetjes! Snel geleverd!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! Er zat nu ook een kleine (komkommer/tomaat) salade bij, dat kan ik waarderen.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor de eerste keer matige tot slechte kwaliteit pizza. Bij 1 van de 4 pizza's een verkeerd ingrediënt ondanks dat ik via de online bestelling en daarna aan de telefoon duidelijk had aangegeven dat ik geen uien op de pizza wilde. 2 van 4 pizza's waren zo hard en deels zwart aan de rand dat een flink deel niet te eten was. Dit was niet de eerste keer dat mij dat overkomt bij 4mori. Ik heb de keren dat het niet oké was gebeld maar het enige dat je hoort is "oh ik zal het doorgeven". Niet sorry of vervelend of zoiets. Ik ga in het vervolg een andere pizzeria proberen.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Wellicht iets stevigere pizzadozen, zodat je er in kunt snijden, zonder dat je karton opeet :)

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was bijna koud toen die aankwam. Als ie warmer was geweest was ie heerlijk

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekkere pizzas

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging dit keer. Top!!! Pizza’s altijd lekker

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

lekkere gerechten met vlees en kip de broodjes smaakte goed, lekker zacht kruidenboter mag meer kruiden en knoflook

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kaas op de pizza is veel te hard. Dit was voorheen anders. Erg jammer, hierdoor gaat de kwaliteit wel wat achteruit. Smaak is altijd prima.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf bestelling doorgegeven, ivm feestelijk etentje. Keurig op afgesproken tijd afgeleverd. Alles goed warm en zoals we van 4mori gewend zijn, uitstekende kwaliteit, heerlijk en smaakvol. Super etentje kunnen verzorgen.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza´s. Eén puntje: de olijven op pizza nr 16 waren een beetje zurig; duidelijk uit een potje.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De scaloppa was weer heerlijk zoals altijd!!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, top !

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s,verse ingrediënten en zoveel beter dan Domino’s Pizza, ga hier zeker weer bestellen.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super pizza’s echt heel lekker niet al die andere wel wat duurder maar dat geeft niks ze zijn ook 3 keer zo lekekr mmm

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm heeft heerlijk gesmaakt!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was slap, dun, vochtig en zompig. Het was onmogelijk de partjes met alleen twee handen te eten. Zat best wat groente op, daar was niets mis mee. Maar de bodem had gewoon 0 sterkte. Bezorging was in orde. Maarja, ze bezorgden niet waar ik op hoopte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snel bezorgd; alleen jammer dat het wisselgeld niet klopte en mijn dochter dat te laat in de gaten had?

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De korst was deels zwart, de bodem hard, pizza was lauw en 2 uur te vroeg bezorgd.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd is 4Mori goed op tijd en zijn de pizza’s goed. Echter heeft 4Mori er een handje van om zijn klanten het gratis blikje drinken niet te geven. Ook gisteren weer niks. De bezorger zegt dan doodleuk ‘ik geef het door en de volgende keer krijg je 1 extra’... Helaas heb ik dan al recht op drie blikjes, aangezien het constant vergeten word.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest 2,5 uur wachten op 2 pizza’s die niet meer dan een beetje warm waren. De rand was inmiddels behoorlijk taai. 1x eerder eens pizza’s besteld en dat was destijds heel wat beter. Is het donderdag altijd zo vanwege de 25% korting?

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

besteld 1731, zou komen om 18,20 a was er om1920 ( drukte?)

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was verrukkelijk! Warm, alle ingrediënten zoals gevraagd en rijkelijk belegd. Bezorging duurde iets langer maar dat is meestal zo. Vriendelijke bezorger! Heerlijk gegeten..

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen blikje cola meegekregen is geen ramp maar behoort er eigenlijk wel bij te zitten.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza Speziale.....

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hetzelfde een dik half uur te laat. De pizza was lauw. De pasta was lekker. Ik zou hier een tijd niet meer bestellen. De man die ik aan de telefoon had, had weinig empatisch vermogen. Een afknapper van jewelste.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Assen, redelijk bezorgtijd. Ik Vind de optie voor extra toppings TOP ? ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vaker bij u pizza's besteld (ook onder de naam van andere familieleden). Dat beviel steeds prima. Soms afgehaald, soms bezorgd. Afgelopen keer was ik echter niet te spreken over de bezorging. Ten eerste kwam de pizza op een heel andere tijd dan aangegeven via de mail. Maar het vervelendste was dat de pizza waarschijnlijk verticaal was gehouden onderweg: alle ingrediënten zaten in een hoek van de doos. Ik heb het deels op de pizza gesmeerd, de rest van de ingrediënten heb ik van de doos gegegeten.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te zout en daardoor niet lekker.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Vriendelijk personeel. Alleen jammer dat de pizza niet gesneden was. Verder top ga zeker nog eens bestellen

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 40 minuten later dan afgesproken tijd. "het was erg druk". We hadden de bestelling s'middags al geplaatst. Daarbij ontbrak er een ingrediënt en was het dessert gevallen of geschud... Het smaakte verder prima maar we zijn wel beter van jullie gewend.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was helaas al afgekoeld. Maar wel heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heel lekker, maar het bezorgen duurde lang. De "zo snel mogelijk" tijd die ze aangaven was een uur na het bestellen. Uiteindelijk hadden we de pizza's pas 10 minuten na die tijd.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst de gooie pizza bezorgd maar met champions had gevraagd om geen champions de chauffeur zag het direct en een foutje maken is menselijk hij heeft naar de zaak gebeld en binnen 20 minuten een nieuwe super service en lekker pizza’s echt top

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte prijs kwaliteit , en mooi vlot bezorgd

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Hier & daar zijn wat verbeterpunten te noemen zoals o.a. de temperatuur en de hoeveelheid saus. Eten is normaliter beter voor elkaar.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging bijna half uur later dan vermeld stond in de mail. Pizza's nat en niet echt warm. 1 pizza weinig kaas op. Voor dit geld zeker niet voor herhaling vatbaar.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top. De pizza was lekker alleen op best wat plekken aangebrand en de korst was zo hard dat ik er amper op kon kauwen.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, prima bezorging!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goed.en lekkere verrassing bij het afhalen.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk personeel, erg lekker en niet duur!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte allemaal heel lekker Helaas was de patat erg slap en lauw Verder was alles lekker

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg nat met erg veel uien. Doordat de pizza erg nat was niet fijn om te eten en dus voor de helft weggegooid. Bezorgtijd zou 1.5 uur zijn volgens de 1e mail. Dit was uiteindelijk maar een uurtje.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Pizza's heerlijk.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's. vers en goede service

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bezorging duurde wat lang (maar goed, het was zaterdagavond ?)

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levertijd, pizza was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, heerlijk vers en smakkelijk. Broodjes waren echt zo uut de oven...loeiheet?. We zijn eigenlijk niet anders gewend dan uitstekende kwaliteit en ook deze keer top?

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede, lekkere pizza

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen toetjes... waren vol van de pizza maar maandag = toetjesdag

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds...heerlijk eten..Kom zeker weer s langs

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima, maar....... we hadden zonder pepers besteld en kregen er behoorlijk wat pepers op. Dat was jammer!!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, warme pizza. Bezorging keurig op tijd.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich smaakte de spaghetti goed, maar helaas was de maaltijd veel te zout; de hele avond heb ik water moeten drinken, zo'n dorst had ik. Jammer.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza gegeten.Voor herhaling vatbaar.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft goed gesmaakt.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm ,smaak was prima.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de pizza carbonara speciale en die is bij ons erg in de smaak gevallen rijkbelegt ! Niks op aan te merken . Ook was er een vriendelijke bezorger en pizza's waren heerlijk warm.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst via nieuw stijl website app besteld. Wat een goeie app, extra toppings nu zo makkelijk toegevoegd. De pizza's waren heerlijk. Bestelling werd ook snel afgeleverd. Gratis drankje was vergeten, maar die werd keurig nageleverd. Zeer tevreden. Score 10?

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste tijd missen er steeds ingrediënten van de pizza.. Gister een pizza besteld om 17:51 hij zou er met een uur zijn, na anderhalf uur maar gebeld. Pizza moest nog de oven in. Werden onbeleefd aangesproken dus ons geld terug gevraagd en de pizza konden ze laten zitten. Hiermee gingen ze akkoord. Maar vervolgens zelfs het geld niet terug overmaken...... Bestellen hier nooit meer.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke authentieke pizza’s, perfect op tijd geleverd!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg (maar dan ook echt ERG) lekker eten. Wel beetje aan de prijzige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is de moeite van even wachten waard...... maar anderhalf uur later dan de per mail aangegeven tijd bezorgen is heel vervelend. En niet de eerste keer.... We gaan waarschijnlijk niet weer bestellen bij 4 Mori.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is er toch gebeurd met onze favoriete pizzeria. Eerst met jullie zelf een aanta keren gebeld na ontevreden te zijn. Maar geen enkele tegemoetkoming als vaste klant. Aangebrande pizza’s, slecht belegd en nu 2,5 uur gewacht. Na weken ontevreden te zijn nu helaas een slechte recensie. Moeten we dan toch opzoek naar een andere pizzeria? Wat jammer, we keken wekelijks uit naar onze pizza avond.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zeer tevreden over 4mori. Gister echter meer dan twee uur op mijn bestelling moeten wachten. Na een telefoontje werd gezegd dat het al klaar was dus kwam er aan. Na een half uur was het er en was het dus ook niet meer echt warm. Bezorger heeft wel direct z’n excuses aangeboden.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht. Halve doos was nat en pizza helemaal soppig. Echt heel goor..

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte bezorgen hebben 2,5 uurmoeten wachten

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur gewacht. 2 keer telefonisch contact gezocht en op een niet sociale manier te woord gestaan. (En dit was niet de 1e keer) Verbinding werd gewoonweg verbroken.Pizza bodem had iets langer in de oven gemogen. Ingredienten klopten niet. Blikje cola vergeten die nog eens 2 uur later werd gebracht. Jammer want vind de pizza s heerlijk echter wens niet als een klein kind behandelt te worden. Ik denk dat ik maar op zoek ga naar een andere pizzeria. Bezorger was overigens vriendelijk

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben niet gewend.. had meer service verwacht. Half zes pizza besteld.. zou 18.15 aankomen. Om zeven uur maar gebeld.. pizza zou onderweg zijn erg druk. Tja kan gebeuren denk je. Om half acht nog geen pizza.. had een afspraak om 8 uur staan. Na circa 2.5 uur later kwam bezorger aan om 19.50. De pizza was koud, drinken vergeten en ook de kruidenboter. Erg jammer.. drukte snap ik vervelend.. Een goedmakertje of eerdere melding van drukte was fijn geweest. Pizza laten staan.. gezien geen tijd meer om er van te genieten. Hoop toekomst dit beter kan..

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza’s. Deels aangebrand. Groente aangebrand. Eten was koud. Slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaakvolle Pizza`s

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren ook deze keer weer zo als ze horen te zijn goeie bodem en rijk belegd. Blijft een genot ze te eten.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Was de eerste keer maar we bestellen hier vast vaker. Vriendelijke bezorger en zelfs iets eerder dan we verwacht hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zo als altijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle verzorging en altijd heerlijke Italiaanse pasta’s, pizza’s en vleesgerechten! Niet te vergeten de broodjes met kruidenboter, delicious!

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's, verse ingrediënten. Lekker

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was 45 min.later dan gedacht kan ik me wel bij neer leggen om half 6 willen meer mensen eten. wat wel jammer was dat ik had gezegd dat het zonder Champions moest en die er toch op zaten. na dat ik er over had gebeld wet die keurig opgelost en kreeg de goede bestelling .

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten in 1 woord geweldig. Smaakvol en warm 18.37 besteld: verwachte tijd bezorging 18.25 eten bezorgd 19.10. wij hebben heel lang moeten wachten. En dat is niet de eerste keer. Heel jammer.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we hier bestelden, maar ook de laatste keer. De kinderen vonden de margarita niet lekker, en de pizza van mijn man en mij was taai. Van mijn pizza droop het vet af en het deeg was helemaal volgezogen. Nooit meer!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was uitstekend. De pizza's werden snel bezorgd, het is handig om via i-deal te betalen en de pizza's waren heerlijk!!!

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed. Het werd alleen 3 kwartier te vroeg bezorgd wat niet goed uit kwam voor ons.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza , altijd op tijd

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de afgesproken tijd bezorgd. Lekker eten. Er zou alleen gratis drinken bij zitten dat was vergeten. Na telefonisch contact zou het alsnog bezorgd worden maar we hebben niets meer ontvangen. Vandaar de drie sterren ipv 5.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. De pizza's waren lauw bij aankomst.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heeeerlijk! Super vlees, brood en salade. Te veel gegeten omdat het zo lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza perfect en heel goed van smaak. helaas was de bezorging een half uur later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza, correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan gepland....pizza slap en lauw

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets langer in de oven gekund. Maar zoals altijd, weer heerlijke pizza.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en erg lekkee. Jammer dat mijn opmerking blijkbaar niet gelezen was : in het menu stind bij de kinderpizza een extra topping vermeld, mijn zoon had voor tonijn gekozen, dit had ik bij de opmerking gezet, maar is blijkbaar niet doorgekomen.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top! Zoals altijd. Ze waren alleen het gratis blikje cola vergeten ;) maar geen punt hoor, volgende keer beter.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zonder champion besteld maar kregen een bodum vol champion .. Normaal zijn de pizza’s altijd super lekker maar dit keer hadden ze helaas de opmerking niet gelezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te laat en het drinken vergeten.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's werden bijna 15 minuten later bezorgd dan geplande tijd en waren niet echt heet meer bij bezorging. Helaas was de smaak ook niet wat we gewend zijn van 4 Mori. De bodem was hard en de randen waren zo taai dat ze bijna niet te snijden waren. Andere bereider of deeg? Jammer.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, maar te afgekoeld bezorgd. Wij zitten kennelijk steevast aan het eind van de route. Misschien logisch voor jullie, maar voor ons reden om niet zo gsuw weer pizza te bestellen.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg waterig en koud

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm, niet te weinig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zijn de pizza's keurig op tijd geleverd. En we hebben er weer van genoten.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza en nog goed warm bij bezorging

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten. Super heet bij levering en ontzettend aardige mensen.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Bezorging was bijna een half uur later. Vervolgens bleek dat het eten van de kinderen vergeten was, moest opgehaald worden. Inmiddels was het andere eten flink afgekoeld. Kreeg wel excuses maar geen tegemoetkoming/korting oid.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

doorgekookte pasta en wat op de pizza zat proefde als dat alles uit blik kwam. Geen kwaliteit. Was eerder ook al zo, maar we hebben het weer eens geprobeerd, voor de laatste keer. Zeer teleurgesteld en hebben het dan ook niet opgegeten.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Vanavond pizza besteld, halverwege de pizza zat er op een stuk tonijn aan de ui. Dit is niet fijn op een vegetarische pizza. Heb de andere helft maar weg gedaan aangezien ik geen eetlust meer had. Ook was de pizza niet voorgesneden, dit eet niet zo makkelijk haha.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, heerlijk gegeten. Goed verzorgd, ruime porties, gewoin goed tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd dik tevreden. Alleen dit keer was de pizza salami gewoon niet te doen. Veel te lang in de oven gezeten waardoor hij uitgedroogd en keihard was. Beetje sneu voor mijn gast.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd en niet te duur.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke Pizza, levering volgens afspraak

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat ik bij Quatro Mori bestel. En wederom super. Bestelling werd binnen 45 min. geleverd :-)

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd er bij onze bestelling een pizza te weinig geleverd maar dit werd ruimschoots goedgemaakt na een telefoontje richting 4 Mori, er werd een nieuwe pizza nageleverd en 4 overheerlijke Tiramisu toetjes met de welgemeende excuses. Helemaal top en zoals altijd was het eten weer heerlijk!!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke pizza, zó uit de oven op de doorgegeven tijd. Via de mail bestellen is me prima bevallen.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Niks mis met pizza, vriendelijkheid en aanbod drinken gratis, wel Jammer dat er geen duidelijkheid was in prijs melding (donderdag korting vergeten?) m.vr.gr. Hans

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top?

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne pizza's

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vriendelijke bezorging en mooi op tijd aan de deur. En lekker koud blikje cola!!

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was heerlijk en was snel een vriendelijke bezorger

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jaaaren geleden dat ik iets besteld heb bij 4Mori... Pizza dynamite pikant en spaghetti carbonara hadden we besteld en kregen nog tiramisu gratis ivm maandagactie ... Het smaakte allemaal echt heel goed! Snelle bezorging en heerlijk eten ???

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak eten bij jullie. Altijd prima. De pizza was heerlijk. Bezorgtijd half uur te laat en ook geen blikje cola deze keer.

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en netjes en optijd bezorgd!

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was bijzonder vochtig. Zo erg zelfs dat ik hem bijna had weggegooid. De smaak was wel erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk echte pizza gegeten. Was snel bezorgd en kwaliteit altijd top.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen tomaat kunnen vinden. Verder wel lekker hoor.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Buitenste rand een beetje te hard voor mijn smaak. Mae des all niet te min goed gegeten. ;)

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 min na doorgegeven bezorgingstijd er achteraan gebeld. Hadden de bestelling over het hoofd gezien. Daarna binnen 15 min bezorgd. Excuses werden gelijk aangeboden en hoefde slechts een van de twee bestelde pizza's te betalen. Zeer tevreden over de oplossing. En ik bestel er zeker weer want de pizza's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza gekregen.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer goed bevallen. 2 heerlijke pizzas vlot bezorgd.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets eerder geleverd dan aangegeven . Het eten en zelfs de bij geleverde broden waren goed heet .

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima !

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de eerste keer hier besteld , pizza carbonara speciaal hij was goed warm en erg smaakvol echt waar voor je geld ! bezorger was erg vriendelijk en ruim optijd , toppers ga zo door !

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer hoogstaande kwaliteit. De beste Italiaan in Assen!

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk en keurig op.tijd

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden dat de pizza's heel veel uien bevatten en erg vet waren en bodem was hier en daar wat zwart geblakerd en de spaghetti heerlijk veel kaas maar echt heel weinig gehakt. (smaak vd spaghetti was heerlijk trouwens)

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel afgeleverd, goede pizza

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verbrande, bruinige kaas-pizza. Beide pizza's taaie deegranden en beiden niet erg smaakvol. "Vroeger was het veel beter"....

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een aangepaste pizza online besteld. Bij bezorging had ik de originele pizza, terwijl op de bon wel de aangepaste pizza stond. Gebeld hierover. Zonder probleem brachten ze zo snel mogelijke de juiste. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal wel tevreden maar gisteren was de kwaliteit helaas veel minder.. Jammer genoeg een extra ingrediënt op de pizza wat we niet hadden besteld namelijk een vieze haar, de eetlust was meteen verdwenen.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet, was geen salade bij terwijl het er wel bij stond. Op de pizza zat paprika, terwijl dat er niet bij stond. 1 blikje fris terwijl daar 2 bij stond en de bezorger bracht later nog een dessert omdat daar 1 te weinig bij was geleverd. Verder hebben we ruim een half uur langer moeten wachten dan stond aangegeven. Het eten was verder prima.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was zoals altijd prima. Bij bezorging moesten we echter zelf vragen om de toetjes die er woensdag gratis bij worden geleverd. Bezorger later terug gekomen met toetjes. Later bedachten we dat er ook geen blikje drinken was gegeven. Zijn maar kleine dingen maar worden wel beloofd bij bestelling.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals meestal goed, heerlijk brood en een uitstekende biefstuk.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel gebracht en als verwacht llekker.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's De melding van SiteDish dat de bestelling, die keurig om 19.30 aankwam, was om 21.27 wel wat aan de late kant

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen al een tijd regelmatig bij 4mori en het is altijd goed. De bezorging is meestal snel en altijd betrouwbaar.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 18.50u pizza's besteld. De verwachte bezorgtijd was 20.05u (al best lang). Om half 9 nog geen pizza, 2x gebeld en uiteindelijk werden ze pas na 21.00u bezorgd. Erg laat als je met 2 kinderen op 3 pizza's zit te wachten. Wel korting gekregen, er werd uitgelegd dat de oven stuk was. Vervelend voor de zaak, maar misschien was het wel zo klantvriendelijk geweest om dit even te laten weten. Dan hadden wij een andere keuze kunnen maken zodat we eerder hadden gegeten met 2 kinderen. Pizza's smaakten alsof ze met haast waren bereid, anders dan dat we van 4 Mori gewend zijn.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langere wachttijd, maar dat was ivm kortingsavond. Helaas is er niet gelet op de opmerking en kreeg ik wel champions op mijn pizza.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza waren lekker en kwamen warm aan

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's (10 stuks), jammer dat ze niet gesneden waren, leuke extra dat er toetjes bij waren. En precies op tijd geleverd.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd volgens bestelling en smaakte heerlijk!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst, na vele eerdere bestellingen, een keertje niet tevreden met de kwaliteit van geleverde pizza's. Bodem en rand waren nat en zacht geworden. Verder prima te eten, maar niet de kwaliteit welke we van 4-Mori gewend zijn Hoop dat dit eenmalig mag blijven. .

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen was erg tevreden met hun spaghetti of (kinder) pizza, ook de tiramisu is een aanrader! Het speelgoed autootje als surprise bij mijn dochters kinder menu werd met blije oogjes in ontvangst genomen! Complimenten aan de koks! Zeker voor herhaling vatbaar :)

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten! Goed warm !

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten: Pasta Carbonada, Pasta 4 Cheese, brood & boter + 2 x Tiramisu. Tijdens de bezorging was men de Tiramisu vergeten. Deze is nabezorgd + een extraatje vanwege het ongemak.

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en goede service

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om gesneden pizza. Pizza moesten we helaas nog goed snijden ( helaas niet goed door gesneden)

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vooral de Tiramisu is een aanrader!

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top De bezorging was top en snel De bezorger was erg vriendelijk Top

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zou een gratis blikje drinken bij de bestelling zitten.die hebben we niet gekregen.. Verder alles ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was volgens onze mening niet rekkelijk belegd. Er had best iets meer op gemogen aan beleg. De smaak was wel goed. De bezorging was ver binnen de gestelde tijd. Al met al wel zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en keurig op tijd

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten goed, bezorging op tijd. Helaas de beloofde frisdrank er niet bij....

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, boven gemiddeld. Weet helaas nog 1 adres waar zelekkerder zijn. Bestelling, bezorging en betaling conform verwachting wat je van een bedrijf mag verwachten.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker pizza..erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's..op tijd bezorgd en voldoen aan de opgegeven wensen.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed, de pasta was doorgekookt...

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, op tijd bezorgd.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pizza's altijd op tijd bezorgd. Top adres echt een aanrader ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 4de keer dat 4 mori de pizza's te laat bezorgde. Dit keer 2 uur na de bestelling. De kwaliteit van de pizza is zeer goed. Al met al wel de laatste keer dat ik daar iets heb besteld

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakten prima en waren goed warm. Helaas hebben we ruim anderhalf uur moeten wachten voor we de pizza's kregen. Het beloofde blikje cola ontbrak.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak prima , maar ze waren niet ( meer) erg warm

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde ansjovis zat niet op de pizza ( terwijl ik dit net zo lekker vind) en had het idee dat er nog meer ontbrak. Ik had gevraagd om geen olijven, deze zaten er wel op. Ondanks dat, smaakte de pizza nog wel oke. Bezorging binnen een half uur, dus top!

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk zoals altijd alleen moesten we deze keer bijna half uur wachten na de afgesproken tijd!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Keurig op tijd . Bezorger was de gratis cola vergeten . Wij hadden zoiets van kan gebeuren..Maar half uur later werd alsnog een blikje cola bezorgd. Super service dus, want het is een duur blikje cola geworden zo. Wij zijn dik tevreden.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker maar kreeg eigenlijk zoals altijd verkeerde blikje drinken. Bezorging oke

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een uur te vroeg. Maar de pizza's zijn lekker

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er een haar in de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizzaria van Assen. Heb bijna alle geprobeerd in Assen maar 4Mori is the best.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 goede pizza's. Enige wat jammer was, was dat we geen 2 pizza's hadden besteld, maar 1 pizza en cannelloni. Het heeft wel heel goed gesmaakt. Ik bestel zeker weer bij 4mori.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tasted great, quick delivery

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, iets telaat bezorgd, maar dat zal komen door de zondagsdrukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb gister avond om half 5 een bestelling geplaatst voor half8 maar deze is nooit geleverd ...

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had zonder champignons besteld en met artisjokken, helaas heel veel champignons en geen artisjokken. Geen lekkere pizza , ook waren de asperges verpieterd helaas voor de tweede keer.. Ik bestel voorlopig niet weer.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed heet nog

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza. Een aanrader.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer zeker niet de kwaliteit die ik ben gewend van 4mori. Lijkt mij wijsheid dat het eten gecheckt wordt ipv dat het verbrand aankomt en er maar een deel van gegeten kan worden.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suuuuper lekkere tiramisu & pizza, maar bezorgtijd is lang (meer dan een uur)

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd het smaakte ook nog een goed ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Actie: gratis drankje, bestel je meerdere pizza's krijg je ook maar1 blikje... Taaie bodem. 1e en laatste keer.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pizza's. Enig minpuntje de knoflooksaus die bij de pizza shoarma hoort zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza had te lang in de oven gezeten, de asperges waren daardoor uitgedroogd en de uien te gaar. De korst hier en daar verbrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag was wat minder geslaagd. normaal geen zwarte randjes e.a., maar vandaag helaas wel. dan smaakt het toch minder lekker. graag even op letten, zodat het niet weer voorkomt.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, echt een aanrader goed belegd en prima van smaak. Het toegezegde blikje frisdrank was niet bijgeleverd en wordt nabezorgd wanneer men weer in de buurt is. Verder was de afgesproken bezorgtijd 18.15 uur, echter dit was bijna 18.30 uur. Op zich allemaal geen probleem maar vandaar decdrie sterren

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld altijd erg tevreden. Maar dit keer ging het niet helemaal goed, we hadden extra paprika besteld en kregen extra peper en sommige stukken ui op de pizza waren taai

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 17 minuten had ik m'n pizza! Echt de beste pizza's van Assen en dan ook nog eens zo snel geleverd! Top!

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en vriendelijke bezorger.

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zouden een Fanta erbij krijgen.. nooit gekregen helaas. Eten was lekker

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van een perfect vroeg bezorgde pizza!!! Helemaal top!!!

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was 15 minuten te laat

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd Eten was lekker

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snelle bezorging

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Eten goed op temperatuur Minpuntje op menu lijst, niet kunnen zien waar de salades die je apart kunt bestellen uit bestaan

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buonissima!

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging de vorige keer ook al niet goed... Dit keer 43 minuten eerder aan de deur dan gevraagd, vervolgens de pizza te laat bezorgd, niet zoals de kwaliteit normaal is, en het gratis drankje zat er weer niet bij. Heel jammer, aangezien ze zeker niet se goedkoopste zijn... en paar maand terug alles nog tip top was bij ze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snelheid waarmee bezorgd is, is super. De kwaliteit iets minder. De pizza die ik had besteld daar zou ananas op zitten. Dit zat er niet op. Jammer... De andere pizza's waren redelijk conform de lijst op internet.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Website registreerde de eerste bestelde pizza niet. Moest bellen om de bestelling te corrigeren. E-mail vertelde bestelling zou na 45 minuten komen, kwam pas na 75 minuten. Levering correct, warm, lekker en compleet.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, niets op aan te merken. Eten was goed warm en erg lekker

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte pizza zoals in de pizzeria. Heel lekker, echt dikke prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat lang(55 minuten) Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed alleen misverstand had zonder ei besteld maar is verstaan als ui. verder alles goed

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks drukke periode (vrijdagavond) is bestelling binnen 35 minuten geplaatst én bezorgd. Eten was goed op temperatuur en zeer smakelijk.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen de rand was te hard maar verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

6 pizza's besteld, ondanks adverteren met gratis frisdrank zat er 1 blikje Fanta bij

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima en compleet.snel bezorgd

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon erg goed.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza`s super warm en bezorging stipt op tijd! Aanrader!

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel bezorgd.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige echte Italiaanse pizza in Assen volgens mij ! Prima pizza en voor een zondag toch vlotte levering (binnen 1/2 uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 minuten te laat. maar verder prima in orde.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gorgonzola met varkenshaas en 1 met kipfilet beide uitstekend, alleen de salade was bruin.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is duidelijk iets veranderd bij 4mori, en dat is positief. De kwaliteit was altijd al vergelijkbaar met een Italiaans restaurantje maar de bezorging is nu ook snel en correct! Echte aanrader!

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Keurig op tijd en hete pizza's!

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft erg lang geduurd. Aangegeven tijd was 20.25 uur.Kwam pas om 21.oo uur. Om 20. 40 gebeld. Was onderweg. Dan vindt ik het nog lang duren.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IN het verleden waren wachttijden nog een issue... deze bestelling was keurig binnen de tijd, heerlijk warm en zoals gewoonlijk goeie kwaliteit.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tussen bestelling en verwachte levertijd zat 1 uur. De daadwerkelijke wachttijd was 2 uur, kom nog geen excuus van af.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en je krijg veel voor je geld. Was erg snel bezorgd.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pasta en ruim binnen de 45 minuten

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet volgens bestelling geleverd en voor het kind zat er geen appelmoes bij zoals het in het menu was aangegeven.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij de opmerkingen neergezet dat de pizza zonder 2 ingrediënten moest maar desondanks zaten ze er toch op, dit gebeurd elke keer. Bezorging was wel prima.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima en snel bezorgd, dank!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde, goed en lekker eten. En dat alles voor een goede prijs!

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke jongeman kwam de pizza ruim optijd afleveren. Pizza van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's hadden wel wat dikker gemogen en wat meer smaak. Vind dat het geen 24 euro waard was.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijke pizza's!!

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, bezorgd op de gevraagde tijd, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lang wachten bleek er iets mis gegaan bij het bestellen. Na mijn telefoontje is alles in gang gezet en zijn we prima geholpen. Heerlijke pizza, rijk belegd.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om een pizza Campagnola zonder kaas. Dat was prima. De pizza was echter nogal flauw van smaak! Er waren weinig verschillende smaken te proeven, terwijl er toch meerdere ingrediënten op zaten. Jammer...

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging na 40 minuten, lekker en goed op temperatuur, alleen de gratis drankjes misten.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, als altijd en keurig op de bestelde tijd aan de deur. Top!

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd is voor bezorging om 19:15 uur. Het eten werd om 18:20 uur bezorgd!

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima, maar naar verhouding had het gerecht te weinig saus.

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Scaloppa gorgonzola!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en gerechten! Snel, warm en puur natuur!

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker. Maar de laatste keren gaat het steeds mis. Vandaag krijgen we de pizza en een bakje kruidenboter een half uur later dan besteld. Het broodje waren ze vergeten, werd nog eens een half uur later bezorgd, terwijl dat het voor gerecht is. We kregen geen toetje erbij, zoals op de site vermeld staat. Volgens de bezorger doen ze dan niet bij bestellingen via thuisbezorgd. Maar ik had gewoon via de eigen site van 4mori besteld en het stond boven aan de site vermeld als aktie. Gratis fris die je kon uitzoeken (staat ook in de mail bevestiging) hebben we niet gekregen. Kortom het eten is lekker maar de bezorging waardeloos. Manlief wil er niet meer bestellen.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en een super lekkere pizza

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, gloeiend heet en meer dan voldoende!

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1.5 uur moeten wachten op het eten. Verder zat er in vergelijking met voorgaande keren erg weinig gorgonzola saus bij. Smaak was verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima! Bezorging duurde wat lang maar ik vermoed door spitsuur. Helaas niet het beloofde blikje frisdrank gekregen en op 1 van de pizza's miste de artisjok, terwijl ik de pizza juist daarom had besteld..

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, en snel bezorgd

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en het was er super snel (ik rekende op 45 minuten het was er al in 20 minuten) Jammer genoeg zat het beloofde gratis drankje er niet bij

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog net lauw bij bezorging. Was eenmalig.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een dik uur wachten maar heerlijke pizza''s en leuke acties.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima, service op tijd. Maar beide pizza's toch niet warm genoeg. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza bodem is wat slap!

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en makkelijk bestellen, pizza's waren goed en de bestelling werd binnen een half uur bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verademing ten opzichte van die kartonpizza's van die fastfood-ketens.

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was vriendelijk en netjes. Maar het eten was erg lauw. Tegen het koud aan. Ik heb hier niet direct een melding van gemaakt . Wilde niet zeuren. Maar pizza's waren lekker

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super!! Een beetje weinig aardappels, maar verder helemaal top. Perfect op tijd bezorgd en bezorger was heel vriendelijk

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45 minuten geleverd. Alles nog goed van temperatuur en erg lekker.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen bij 4mori besteld. Wederom heerlijke pizza's gegeten.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smakelijk

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur wacht tijd op 3 pizza s

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor afhaalmaaltijd altijd goed en snelle bezorging!

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn al jaren klant maar het is de laatste jaren vallen en opstaan, bezorging was dit keer een 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snelle bezorging

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was vergeten de toetjes mee te leveren. Erg slordig! De pizza's smaakten goed.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel tevreden over 4mori. Helaas vandaag niet, we hadden de pizza carbonara speciale zonder ui besteld en kregen hem met ui. Daarnaast zat op de pizza salade teveel saus waardoor het niet meer lekker wat en ook wederom wat het blikje drinken niet geleverd. Jammer!

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Zoals altijd.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden al een aantal keren eten besteld, wat altijd heerlijk smaakt. Nu maar eens weer een bestelling gedaan, die supersnel bezorgd werd, achteraf te snel. We kwamen er niet helemaal meer uit wat we besteld hadden, maar hebben heerlijk gegeten. Er werd gebeld, 4mori aan de lijn, we hadden per abuis een verkeerde bestelling bezorgd gekregen, of we onze eigen bestelling ook nog wilden. Nee hoor, dat kunnen we niet meer op joh, dit was ook heerlijk, bedankt voor het belletje, netjes geregeld.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's. Alleen jammer dat ik betaald heb voor een Fanta die ik niet heb gekregen.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Carbonara Speciale en de Tiramisu zijn echt heerlijk! Altijd snel bezorgd en goed warm. Zelfs gratis drankje. Wij zijn supertevreden klanten

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur maar eens gebeld waar het eten bleef. Terwijl ze aan het overleggen waren konden we letterlijk verstaan wat er in de keuken besproken werd: "ik heb al bezorgd dus het is not my problem", "geef ze anders deze keer gratis eten en dan zorgen we dat het nu binnen 20 minuten bij ze is" Toen ik weer te woord werd gestaan werd een tegemoetkoming niet genoemd en moest er zelf naar vragen en konden we de helft van de prijs terug krijgen. Ondanks dat het eten goed was bestel ik hier nooit weer. Na bijna 3 uur op m'n eten gewacht te hebben nog zo behandeld worden, nee bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, compleet & het smaakte goed. Recept van het toetje is volgens mij aangepast? Smaakt in elk geval beter dan voorheen.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te dunne bodem weinig tot geen smaak aan de pizza de pizza van de jumbo smaken beter ! Ik ben dit niet gewend van jullie slechte topping. De gratis toetjes waren daarin tegen heerlijk die krijgen van mij een tien !

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten goed op temperatuur geleverd en het gratis toetje wat erbij zit was echt buitengewoon, simpel maar enorm lekker!!

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en goed product.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen pizza's besteld. Ook deze keer weer heerlijk gegeten. Mooie dunne bodem en goed belegd. Bezorging redelijk vlot, pizza wel wat afgekoeld.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was snel bezorgd, en het smaakt super lekker ++hype

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit is super. de pizza was warm/heet. de bezorging vond ik redelijk langzaam.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten vandaag!

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima om via internet te bestellen en een erg snelle en nette bezorging. Uitstekend. Goede en lekkere pizza's.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanbevolen!

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza gekregen. Ik stond op tijd en dacht daarom ach, ik eet m gewoon op. 1 puntje gegeten want was echt niet lekker. Zat rare geur en smaak aan. Bah.. En dat voor zoveel geld.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

9 pizza's besteld. Op tijd bezorgd. Heerlijk warm gehouden, op smaak, goed belegd. Doen we weer eens

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizz's wilden we, indien het kon, zo snel mogelijk! Het duurde meer als een uur! Uiteindelijk was de bodem helemaal zacht en week! ( ook viel de vulling, groente van 1 pizza tegen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk snel en een lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.